2 dl mehua 

3 dl vettä
2 rkl agar-agaria
2 dl hillosokeria
1 dl marjasosetta (Minulla mansikkaa)

Mittaa neste kattilaan. Lisää sokeri ja anna liueta nesteeseen. (kannattaa maistella makeusaste)  Ripottele agar-agar jauhe kylmään nesteeseen pinnalle ja anna nesteen lämmitä ja jatka keittämistä miedolla lämmöllä sitä aika ajoin sekoittaen 4-5 minuuttia kunnes agar agar on liuennut. Lisää hillo tai sose.  Sekoita seos hyvin ja kaada se laakeaan astiaan jossa annat sen hyytyä 1-2 vuorokautta huoneenlämmössä. Leikkaa hyytelö suhteellisen pieniksi kuutioiksi ja anna niiden kuivua pari päivää leivinpaperin päällä. Käännä niitä välillä jotta ne kuivuvat yhtä paljon joka puolelta. Kierittele marmeladit sokerissa. Jos marmeladi ei ole tarpeeksi kuivaa, sokeri sulaa siihen pintaan. Itse tein sen virheen, että muotilla otetut sydämet olivat liian suuria ja olisi pitänyt kuivattaa paljon kauemmin. Sen sijaan jämäpalat olivat juuri sopivia, ja niihin sokeri jäi pintaan kauniisti.

IMG_20160909_090201_resized_20160909_094